Välkommen till vår webbutik! När du lägger en order i Melli Mello webbutik innebär det samtidigt att du accepterar dessa försäljningsvillkor i sin helhet.

 

Privatpolicy/Personuppgifter
Vårt kundregister är konfidentiellt. Vi garanterar att de personuppgifter som du lämnar oss stannar inom Färgglatt AB och inte säljs vidare till tredje part. Vi kommer att lagra dina personuppgifter digitalt enbart för expediering av din beställning, samt för att – vid behov – förenkla vår egen kontakt med dig. Vi skickar ingen reklam eller annan information till din e-post adress om vi inte har ett personligt ärende till dig.

Samtliga priser i webbutiken är angivna i svenska kronor inklusive 25 % moms.

Leveranstid
I dagsläget är leveranserna något fördröjda, leverans ca 8-10 dagar.

Varorna skickas med post och levereras direkt i brevlådan, utom vid mycket stora beställningar.

Ångerrätt/14 dagars öppet köp
Du har 14 dagars ångerrätt, med full rätt att byta till annan vara eller ångra ditt köp. De 14 dagarna börjar räknas från och med det att du fått varorna. Returnerade varor skall givetvis vara i oanvända. Samt returneras i obruten förpackning. Annars har man ingen returrätt.

Köparen betalar returfrakt. Varan sänds till bolaget Färgglatt AB, som spårbart gods:

Färgglatt AB

Harrievägen 197

244 91 Kävlinge

 

Betalningsvillkor
Handla tryggt hos oss! I dagsläget kan välja mellan swish, förskott inbetalning via bakgiro eller betalning och avhämtning i showroom i Eslöv (enl ök)

Bankgiro: 885-3863

Swish: 123 421 4953   Färgglatt AB

Ägare av webbshop www.mellimello.se är Färgglatt AB org nr: 5569013641

VD & ägare av bolaget är inredningsdesigner, Agneta Thulin